A- A A+

Inbraakpreventie en veiligheid

Professioneel advies

Beveiliging? Ook dat is een klus van uw slotenmaker! Een goede beveiliging van uw woning zorgt zonder twijfel voor een veilig gevoel.

Daarom staan wij altijd klaar om u te adviseren over de meest geschikte beveiligingsmogelijkheden. Wij komen bij u thuis of op kantoor en bespreken aan de hand van de huidige situatie welke beveiligingsopties het best bij uw woning of kantoor passen. Daarnaast leveren en monteren wij grendels en ander hang- en sluitwerk in geheel België.

Natuurlijk kunnen wij ook speciale projecten voor u realiseren. Uw wensen staan daarbij uiteraard centraal. En dankzij fiscale ondersteuning hoeft beveiliging bovendien ook niet duur te zijn. Onze expert vertelt er u graag alles over.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze expert via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Kwaliteitsproducten

Bij Sloten-sleutelexpressservice beschikken wij over een ruim assortiment beveiligingsproducten in allerlei varianten, zoals o.a.:

  • deursloten
  • bijzetsloten
  • raamsloten
  • schuifpuisloten

Niet ieder slot voldoet echter aan de eisen van onze moderne tijd. Daarom verkopen wij alleen maar de beste kwaliteit sloten van de bekende merken. Deze zijn goedgekeurd door de politie en gecertificeerd (SKG) als zijnde veilig. Dankzij onze degelijke materialen loopt u een zo klein mogelijk risico op inbraak en kunt u dus met een gerust hart de deur achter u dichtdoen.

Wat betekent SKG?

Goed hang- en sluitwerk herkent u aan het keurmerk van de stichting kwaliteitscentrum gevelelementen (SKG). Dit onafhankelijke instituut keurt beveiligingsproducten en deelt ze in drie categorieën in, naargelang de mate van weerstand tegen inbraak.

De volgende eis is bepalend voor de mechanische eigenschappen van het hang- en sluitwerk: het hang- en sluitwerk mag binnen een tijd van 3, 5 of 10 minuten tijdens een test niet zodanig verzwakt zijn dat daarmee de inbraakwerende eigenschappen van het element teniet zijn gegaan.

De producten worden in de volgende klassen ingedeeld:

  • Risicoklasse 1 SKG® *   3-5 minuten vertraging
  • Risicoklasse 2 SKG® **  5-10 minuten vertraging
  • Risicoklasse 3 SKG® *** 10-15 minuten vertraging

Bij Sloten-sleutelexpressservice vindt u een uitgebreid gamma hang- en sluitwerk met het label SKG. Bij ons kunt u dus rekenen op kwaliteit en echte veiligheid!

Contacteer ons

Sloten-sleutelsexpresservice - Borgerhout Sloten-sleutelsexpresservice
Gitschotellei 373
2140 Borgerhout
België
Tel.: 03 366 04 10
Gsm: 0484 41 97 34
info@hak-key.be

BTW BE0843 724 311

Openingsuren

ma - do - zo : gesloten
di - wo - vr: 09:00 – 18:00
za: 10:00 – 14:00